top header

om oss

karateklubbenBodø Karateklubb. Dannet i november 1980 av sensei Rune Ingebrigtsen. I starten trente vi stilarten Budo Kan, men skiftet til stilarten Chito Ryu i 1993. Dette er.en stilart som inneholder mye kast og låseteknikker, i tillegg til det man normalt vil forbinde med karate. I 2006 flyttet vi inn i romslige lokaler på Langstranda (Seabird - bygget vis a vis Widerøe). Her har vi en stor dojo, sosialsone og garderober. Vi kan tilby gode lokaler med mulighet for styrketrening og Vi instruerer både barn, ungdom og voksne i karate. Karate er en treningsform som passer for alle. Det er en effektiv selvforsvarsform samtidig som det også er en konkurranseidrett.

Hovedtrener i klubben er Sensei Jan Petter Markussen, 6. dan, Renshi. De andre høyt graderte i klubben er Lars Lundquist og Pål Espen Jensen (4. dan).
Vi er i dag ca.50 medlemmer, av disse er det 10 svartbelter som instruerer og trener i klubben.

Besøk oss på: Langstranda 5, 8001 Bodø. Send oss epost på: post@bodo-karateklubb.no